Sunday, July 3, 2011

Sales sales sales!! haha

Hey hey hey ;)
Hari ini saya nak promote something, saya nak tolong kawan saya. Anyone yang suka pakai something lain dari lain and ada design terpendam and rasa rasa nak luahkan and nak suruh orang tu designkan and jahitkan, sila la contact kawan saya. Dia now tengah mengdesign pakaian and menjual pakaian. If uolls interested boleh pm me or contact me okeh! Dia design macam macam baju and nanti korang tengok lah baju yang dia buat ye. Oh yaa, buat sementara ni, dia baru deisgn 4 baju, saya suka baju jumpsuit yang dia buat!!! sangat cantik okeh, my feveret. Tapi saya nak dia jahitkan warna hitam and guna kain licin. Tak sabar je ;) korang boleh tengok baju jumpsuit tuh, if korang rasa nak dia tambah accessories dekat jumpsuit tu pun boleh and nak dia tukar kain warna feveret korang pun boleh. So tunggu apa lagi, mari mari beli. Harga dia sangat murah okeh. Ni contoh baju dia.

1. Retro Jumpsuit
Haaa, ni baju ala ala retro. Corak dia sangat abstract and cun, serius. Design dia pun lawa, actually atas dia design tube, then korang boleh cover dengan jacket apa apa or sapa sapa yang tak pakai tudung, tak payah pakai jacket putih tu pun boleh coz dia tube kan. If korang suka design ni and tak suka corak dia, boleh je suruh dia jahitkan dengan kain warna lain and jenis kain apa. Dia boleh buatkan

2.  Neck Drape Jumpsuit
Saya suka yang niiiiii!! seriusly sangat suka, coz nampak trendy and fasionable ;) Lagipun kain dia pun best lembut and selesa je bila pakai. Harga dia sangat murah okeh, so uolls tunggu apa lagi. beli cepat!! so macam biasa, if korang nak warna lain, cakap jee. kawan saya akan jahitkan and if rasa nak tambah accessories pun boleh juga ;)

3. Polka Poncho
Yang ini my feveret jugaaaa. Sangat comel okeh poncho ni, sweet je if sapa sapa pakai coz main sarung jeee. Ni kaler polka dot purple, comel gilaaa.. Saya pun nak beli ini juga. As usual, boleh pilih kain and warna yang korang nak tau ;)

4. One Sleeve Bat
Okeh yang ini ala ala solehah sikit. sopan je if sapa sapa pakai and dia ikut shape body juga, if korang tak nak pakai belt pun tak apa, its up to u. Design dia nampak macam ala ala dinner. Comel and cantik laa. sapa sapa yang suka kan kesopanan, saya sarankan beli yang ini ;)

So how? okey tak? if uolls interested, boleh ke bellabatrisya.blogspot.com. Harga yang sangat berpatutan and murah, jangan malu and segan ye nak beli. Anything u can contact me also. Selamat melihat. Muahhh.. gudnyte!

6 comments:

- ezza - said...

wannn! yang baju hijau putih tu menarikkk. nak jugaaakk. mcm mana??

onethebomb! said...

nak kee??? kau nk kaler ijau ni ke? or wrna lain? nw availble juz wrna hijau ni jee.. if nk aku gtau kwn aku :))

- ezza - said...

aku nk color lain la wehh. ade color ape lagi? dia skali dengan baju warna putih tu ke? yg bhgn dlm tu. pastu baju nie xbesar ke utk aku?? n suar dia xterlalu panjang ke?

onethebomb! said...

ada kaler biru pekat, hitam, coklat, merah. sng cite, kau nk wrna apa?dia blh je btkn ikt kaler kau. xskali la babe, wrna putih luar u inner. dia ada size, kau kecik so blh je aku srh dia bt size S or XS.

- ezza - said...

nnt la aku confirm kan balik. :))

onethebomb! said...

okey,pape habaq noh