Monday, August 23, 2010

Semoga Dijauhi dan Dihindari dari benda² nih

Assalammualaikum kawan²
tiba² jadi alimiah sekejap, Tapi memang alimiah pun
HAHA oke just nak cite pasal benda yang menakutkan nih
Tadi dengar cite dari Wanak and Mimiak 
(aku tahu mesti korang pelik dengan nama² kawan aku nih kan, 
nih laa nama alaf baru kowt! gelaran khas untuk mereka Haha )
Ok² focus, back to da main story okey,
Actually its about JIN! waaah bunyi seram kan kan
Seram lah sangat! padahal bukan nampak jin pun haha
Tadi tengok youtube yang orang post dekat FB pasal JIN
SEBAB² DIGIGIT JIN, ini baru betul² menakutkannnn!!
Yelaaa badan ku penah lebam² agak banyak kali juga laaaa,
Adakahhhhhhhh disebabkann JIN² nihhh????ohmygoat, nehiiiiii Jauhilahh
Nak tahu apa sebab² dia, ni haaa sebabnya:

1) Jangan Tido selepas solat ASAR
2) B'Mandi tanpa pakaian
3) Mandi pada waktu Maghrib

Yang ni je aku dapat senaraikan untuk U all sebab sampai sini je yang sempat Ustaz tuh bagi  dalam video nih, Nak tahu lebih lanjut Mari dengar video nih. Ustaz ni kelaka okeh, best kowt tapi sayang sekejap sangat yang rekod suara Ustaz nih. Sapa² yang mengalami perkara yang Ustaz nih cakap, sila la pergi berubat yer. Ada cara² dia, sila la dengar Video nih.



Dah dengar kan, orang cite takmo caya. Degil tull.
Okeh tadikan aku cakap aku penah kena lebam² ni kan, tapi tu dulu yerr
Sekarang ALHAMDULILLAH dah tak ada benda² tuh,
Semoga diriku dijauhi la benda² macam, AMIN
K laa mau buat assignment, kalau bertangguh lagi lambat la siap
bye bye uoalls
♥OneEyzwa♥

2 comments:

mimiekucayang said...

haaa...kan aku dah ckp...haha

onethebomb! said...

tapi xde pn pasal yg kau ckp org nk msuk minang tuhhh..tipuu..HAHA