Monday, August 23, 2010

Jiwa raga ku hanya untuk RAYA.

Holaaa :)
oke fine Sekarang mood ku tengah fikir nak raya mana tahun ini! Tiba² excited lebey plakkk, HAHA Tak sedar diri lagi nie, assignment belambak tak siap² hoho. Lepas tuh bising stress la apa la, haha. hihi Abaikan kejap pasal assignment yerr, aku nih excited nak raya. Tapi baju raya tak beli² lagiiii. Sumpah sad je kan, orang lain siap tempah 5-6 pasang baju. Aku 1 baju pun tak ada lagi, HAHAHA. Maklum la tak ada masa nak balik rumah kan, busy dengan class, exam and assignment. Bak kata ayah ku '' Ala butik baju kurung bersepah² tak akan abis nya baju, dah selesai keja² bb kite pergi la beli'' seee betapa selamba je jawapan Walid ku. If tak ada size yang tinggal siap la Walid. Lagipun, as usual la i akan beli baju yang dah siap nya. Malas nak tempah², lagipun Walid tak suka sebab leceh katanya. So sebagai anak solehah ikutkan aje kata Ayah kan :) 

Actually tengah fikir nak raya mana tahun nih, so bored oke every years Raya at Subang Jayes kowt! Maklum la tak ada kampung, ada kampung pun tak ada sapa² dah. Then, suddenly Walid cakap nak Raya dekat Singapore. Dalam hati ku, arrrrhhhhh perlu ke sana!! Lagi la tak nakk kan. So, i gv opinion Raya at Terengganu or Penang. Baru feel dapat makan makanan time Raya kan. Lagipun baru perasan seumur hidup tak penah beraya dengan Abah ku di penang. I really² miss him. Apa lagi, aku cakap la ayah aku '' Apa kata kite raya dekat penang dengan Abah, tak penah raya sekali'' Then walid says ''aah kan, gud idea. Let's me think about it first'' ele macam nak fikir pasal tender ber-juta² je kan.Walid ku suka bagi jawapan yang sangat poyo HAHAHA. Sebagai anak sabar ajelah kan. haha Now my mood totally lost, really not feel to do assignment and going to class. Damnn lazy!!! Cepat laaa abis semua classsssss!! saya nak berayaaa laaa..
♥OneEyzwa♥

3 comments:

farakaka said...
This comment has been removed by the author.
farakaka said...

meh la raya kampung aku kt kedah HAHAH

aku pon x beli baju raya lagi weiiii

onethebomb! said...

hahaha..tula, tgh pening nk raya mn nih wey!haishh,ssh la klau xde kampung halaman..

tau xpe!biasa,kite bz tu yg xsmpat beli..HAHA