Tuesday, August 24, 2010

Bla bla bla blaaa......

Ting Tong!
Mari dengar saya bebel hari ini yerrr, tak nak baca pun tak apa, 
Tak paksa pun HAHAHA
Hari ini cuaca sangat² panas, sampai bibir kering and tekak pun kering (oH sangat Dahaga, Saya puasa yer) Betul² dugaan dibulan puasa, lagi 2jam 10minit nak berbukaa. Tak tahu nak makan apa pulak hari ini, suppose me and my friend goin to Ikea today for b'buka wif Mas. But atas sebab² tertentu tak dapat nak pergi, Maaf yer kawan² because of me u all oso tak pergi join Mas. but This Saturday still on okeh kawan²! Insyaallah i'll not do any probs again :) Actually hari ini rasa sangat² letih. Bajet macam pergi kelas pagi² buta kan, ish ish dah t'lepas class pagi tadi Ahaks. Almaklum la tengah malam berzikir hahaha. 



Yerrr ada lagi, saya tak abis bebel lagi yerr, HAHA
Baru decide nak balik this Sunday and don't want to come MMU until after Raya! Buttttttttt, i still have class on 06/09 until 07/09, ayoyo 3days before Raya oso got class meyh. Oh Mr and Mrs Lecturer why la u all so so Rajin want to have class on that day. Tahu tak On dat day, my friend smua dah balik kampung halaman wooo! Adakah aku sorang yang akan  ke class?? Mentang² aku paling dekat dengan MMU kan, nampak gayanya memang aku juga kena pergi kelas nanti. That day, i'll ask my dad to send me and wait me until end of the class, HAHA. Kesian Walid, tapi demi anakda nye nak menuntut ilmu sure sanggupnya kan Walid. Tu la, dari dulu tak nak nasihatkan bb ambil lesen, sekarang kan dah susah. Kalau tak selamat dah bb bawa kete kan kan HOHOHO (yerr, sudah kantoi yang saya tak ada lesen huhu)

Okeh now nak layan cite korea sat, Assignment dah siapppp
Tinggal CA je! so moyang kuh sila bagi Task cepat² HOHOHO
Cepat la masa berlalu, perut kuh dah berkeroncong nih.
Ish tak baik sungguh aku nih dok cakap lapar je kan, 
baik lah saya tak cakap dahh
Malas dah nak Ber-Pot Pet², kang tak pasal² jadi essay pulak 
Bye bye Selamat berbuka nanti uoalls
♥OneEyzwa♥

4 comments:

niena said...

woit kan aku dh bgtao nama company kn?hg kena wt farm's best.so itu la task nye.sile rujuk financial statement company mung and soklan asisgnmnt ye.segalanya jelas dan nyata.sekian trima kaseh!

echah mashuri said...

ahahha....dlm2 puase pun ttp maintain bebel..heeee

onethebomb! said...

@niena eh, ada ye?kau gtau dkt mn?asl xtau pung. ok skunk dh tau, haha tq moyang kuh!!

onethebomb! said...

@echah HAHA tu harusss :) dh biasa bebel hr2 sbb tu la..hahaha.. jd mcm hobi dh kahkah :P jom membebel sm2..