Saturday, September 3, 2011

Belasah kuih Raya

Hola semua!
Today dah Raya ke-5 ;)
Hari ini saya pergi beraya bersama BFF tercinta
Sangat rindu mereka, teringat masa zaman kecil kecil dulu
Dengan mereka juga slalu beraya, today dapat juga jumpa
Macam biasa la perempuan kan, bila dah jumpa each others, tambah tambah dah lama tak ketemu! Apa lagi, gossiping non-stop okeh, gelak tawa semua kedengaran, nak pecah atap rumah orang, hahaha
See, sangat over kan kiteorang. Apa apa pun really have fun with them, even tak ramai BFF dapat dijejak, ramai yang busy and dah start keja, tak apa la, dapat jumpa 2 3 orang pun jadi lah, Terubat juga rindu. So malas nak typing panjang panjang, lets usha our pic.

Gosip tak ingat dunia! Ini lah GADIS ;)

Okeyh la, tengah runsing dengan nak final exam!!
Esok dah pulang ke pangkal jalan, selamat tinggal subang
Hai CYBERJAYA :(
Adios

1 comment:

nissa said...

seronok yer cik wan kita.... dapat makan habis kuih tart....