Wednesday, May 18, 2011

Tak selalunya Indah kan.


Happy Wednesday ;)
Mari dengar saya nyanyi, lalalala~

Tapi kan hari ini kan saya tak happy macam dlm pic ni, 
saya kan sedih tau :(
Saya sedih sangat², sampai² MMU terus sentap bila buka FB
Sebab.................. biarlah rahsia yer
Then, lagi sedih bila dapat cite lain plak yang diaaaaaaa dahhhhh
Hmmm lupa kan ajelah, saya sangat sedih + kecewa, k fine
Saya akan lupakan dia, malas nak fikir dah
Now, saya single mingle *sempat promote, haha

Tak abis dengan sentap, ada lagi prob datang
Saya kena marah dengan orang :(
Kali ini saya betul² sedih sampai mengeluarkan air mata
Yer, saya nangis :'( tah la, maybe hari ini moody day bagi saya kowt
Bila moody, i need someone to accompany me, but what to do
Semua BFF saya tiada disisi, si dia pun dah ada hidup baru
So, malas nak ganggu, kawan yang buat saya happy selalu si Toek!
Dia tak online plak, nak sms dia tak ada credit pulok
Menunggu dia online, tapi bila online, aku offline, bila aku offline, dia online ayooo
Tak apa lah, tak ada jodoh, ahaks. hope esok dia buat saya senyum ;)

Ok la, mood still tak stable lagi, mau layan movie lahh
Tak ada mood dah nak buat keja apa², padahal report tak siap lagi
Ya ALLAH, kenapa semua ni rasa and datang tetiba, 
Berilah aku kekuatan untuk hadapi semua ini, Amin
Adios Adios Adios uolls :'(

♥OneEyzwa♥

4 comments:

Anonymous said...

alahai, chantek nya

- ezza - said...

cool wan, cool. hahaha

onethebomb! said...

@anonymous pic perasang je tuh

onethebomb! said...

@ezza yer, tgh cool ni. haha