Monday, September 6, 2010

Sejuk mandi pagi²


Yuhuuuuuu, Morning everyone
Pagi² buta aku dah sampai MMU Cyberjaya
Perlu ke MMU sunyi time pagi macam nih, nampak sangat ramai tido lagi
ish ish please wake up everyone!! hahaha
padahal baru hari ini bangun pagi, ahaks
Class hari ini pukul 8.30am, terpakse ke kelas sorang²
Kalau tak, aku selalu pergi kelas nih dengan Wanak
Tapi dia dah balik ke kampung halaman, ohh sunyii nye daku
Tadi masuk² bilik, rumate² kuh pun tak ada
Lagi la terasa kesunyiann, tak tau mana hilang mereka nih
Maybe tido dekat library kowt hahaha

I still have 3class, today 8.30 until 11am and 5pm until 6.30pm
then tomorrow 2pm until 3pm and tomorrow night im going back!!
Its Holiday bebeh!! baru nak holiday, kawan² aku dah holiday lama dahhh
Tragis je kannnn, apa² pun aku tak payah risau dahhh
sebab baju raya, tudung and kasut semua dah beliii semalam ahaks
So boleh dah lenaa, umah pun dah kemas²
Tinggal nak letak duit raya dalam sampul and letak kuih raya dalam balang je
So sapa² yang ada dekat subang on 1st Raya, mai la umah nohhh hihihi
Jangan datang 2nd day Raya plakk, sebab saya balik kampunggg yahuuuu

For the 1st time beraya di Terengganu,
before this memang beraya dekat Subang je
Tapi selepas pujuk Walid, akhirnye menjadi
Kesiannn kan, sedih je aku tak ada kampung halaman HAHA
Lagipun tahun ni raya tak boleh sakan sangat sebab final dihujung nyawa woii
Dah laaa sem nih 7subjects, mati eden; nak kena start study from now ayoyo
Oke laah, mau baca paper online and tunggu masa nak pergi kelas
Adioossss everyone, 3days to go weyyyy...................

♥OneEyzwa♥

3 comments:

Anonymous said...

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ainbudakbaek said...

salam.

please visit my blog.

and be my follower.

i'll be yours too.

tenQ so much.

:)

chawyna said...

siyeyy mung g kelahh soghe2.

hahaha, tertubik pelat kelate doh lahh.

:)

nnt jgn lupa bagi tips AIS oke. :)
selamat hari raya. :D