Wednesday, September 1, 2010

Mr.J and Mrs.P

Holaaa♥

Ohhh , sangat² stress weyyyyy
Sebab Mr.J semakin berani menapakkk dekat Mrs.P
Demnnn, i hate ittt!
Please laaa Mr.J go awayyyyy, perlu ke datang time macam nihh
Nih mesti akibat tido lewat hari² and stress dengan assignment nie
Pleasee bertapak dekat orang lain Mr.J sebab RAYA is around the corner!
Tak mo laaa, time raya pun still ada
Hilang keyakinan kuh nanti, Ahaks
Kesian Mrs.P mulus kuh ini, dicabul oleh mu Mr.J

Mesti korang dah dapat teka kan apa Mr.J and Mrs.P tuh kann
hahahaha jangan fikir bukan² part ayat yang last atas tuh okeee



Nih pasallll Mr.JERAWAT and Mrs.PIPI tauuu
Tiba² naik secara berkumpulan kowt, kalau solo tak apa
Sebokk laa kan datang time macam nih, tak undang pun tau
So, skunk tengah pulunnn letak apa yang patut nak bagi hilang cepat
HAHA biar Mr.J serik nak naik atas Mrs.P lepas nih  hoho

Hari nih tak cukup tido sebab Bunbin kuh from 
Dublin udah tiba di M'sia semalam²
Tuh yang pagi² dah ketukkk bilik ku HAHA
Apa lagi borak laa pagi² sampai la skunk, and nie baru balik dari Alamanda
Letihh sebab saya puasa hahahaha tak tau apa motif nak gtau kannn
Malam kang nak berbuka dengan mereka dan mereka oh yeayy
Esok kawan² P.U.L.U.N kuh dah pulang ke kampung halaman masing²
Waah syokk jee, tapi aku kena g kelasss gak walaupun keseorangann
Chill wan chill! Tips nya pasal, kena g (kata² sedapkan ati haha)

K larr malas nak taip panajang², Lenguh jari² ku
HAHA bye bye uolls
Selamat Berbuka nantiii

♥OneEyzwa♥

2 comments:

apik pehe said...

selamat bercuti tau..

onethebomb! said...

haha..blom cuti lg uu..
next week hari rabu baru dpt cuti..hehe
selamat bercutii juga :)