Thursday, September 2, 2010

Lonely kejap, haha

Holaaa
Keheningan mau b'RAYA kian terasaaaa
Mana tak terasa nya, kawan² seperjuangan kuh semua 
dah balik kampung halaman masing² hari ini.
Tinggal la daku keseorangan, ahaks
Yela esok, monday and tuesday still ada class
And terpakse b'jalan menuntut ilmu sorang²
And berbuka sorang² dalam bilik, Sad kann
hahaha Sad kalau ada dekat MMU jee
Lagipun esok after quiz at 8-9am, im going back home oso
But monday next week, need to come back here again lorr
Malas and tak ada mood lansung nak ke class lagi
Tapi terpaksa la kan, nak dekat final nih Wajib la pergi semua class
HOHO macam biasa la, minta tips dari Lecturer² hihihi


Anyway i would like to wish Selamat Hari Raya kawan² kuh yang pulang today
And semoga semuanya selamat sampai ke destinasi masing²
Saya doakan keselamatan anda semuaa♥
See uolss on RAYA ke-5 at MMU nanti okee
Take careeee♥
Ninang, Mimiak, Wanak and kawan² yang udah pulang today n tomolo
Have a nice day 


Skunk dekat MMU kan penuh dengan artis² jerr,
Mereka tengah b'shooting² dekat siniii
Sapa² yang nak tengok 
Hafiz AF, Akim AF, Mila, Raja Farah 
Ramai laa, mereka tengah Shooting untuk 
drama KAU dan AKU part 2 dekat sini
So sapa² yang minat mereka, 
singgah la MMU cyber hakhak
Promote MMU jup, hahaha
Yang cite ASMARA pun diaorang 
belakon dekat MMU juga hihi
Okelahhh SELAMAT BERBUKA semuaa
bye byye

♥OneEyzwa♥

2 comments:

apik pehe said...

awak tolong la amik autograf diorang untuk sy..
pastu anto la pos laju..
hehhe

onethebomb! said...

hahaha....
rmai sgt krew2 diaa, smpai artis mn 1 pun xnmpk..haha
segan la, hikhik :P
u minat artis mn?