Thursday, August 26, 2010

Kesian badan Ku

Holaa semua-a-a-a-a (dengan nada kepenatan)
Yerr sememangnya saya sangat² penatttt gilaaa hari iniii,
Mana la tak penat 1hari dekat kampus, 
Damnn macam nak pengsan je rasa
Terasa macam aku sorang je pose, padahal ramai lagi puasa HAHA
bIasa la hiperbola cikittt, Aku rasa rupa aku macam nih dahh haaaa

Lagipun semalam tido nak dekat pukul 5am kowt, sebab meng-edit assignment TAXATION and borak² dengan Mas masa dia balik dari mana tah HEHE. Almaklum la nak balik bercuti kan nanti, so kena laa kuatkan mata untuk abiskan semua esemen yang tertunggak AHAKS. Pagi² Walid dah kacau asyik call jerr, mentang² la call free kan. Kalau aku tau, tak ambil no free nih, tak ada la kena kacau pagi² HAHA. Haishh nasib badankan. So, bangun awal la pagi tadi pukul9 lebih (padahal tak ada la awal mana, anak dara apa la kan)

Then Pukul 12 sampai 2 ada kelas MDS, then pukul 2-3 pun kelas lagi. Seee mana la tak penatkan. Pukul 3pm plakk pergi Meeting untuk event bulan 12 nanti, semangat kan buat meeting awal² HAHA. layan kan aje, pergi dengan Wanak tadi meeting tuh. Punya laaaaaaaaaaaaa lama kannnn, bajet sat je. dari pukul 3 sampai pukul 5.30 pm. Ohmygoat!! seyes tak tahu nak buat apa, dah la DUDUK BERSILA atas lantai.. Aku dah tak tahu nak buat GAYA apatah duduk, Sumpah penattt gila and sakit kaki sampai kebas². BoNTOt dah terasa macam bontot gajah kowt!terasa besar gilaa, yela duduk lama sangat. Aku bukan dengar sangat pun meeting tuh, Wanak la semangat siap CATAT lagi. Yela Wanak adalah leader okeh! tu yang P.U.L.U.N semacam! HAHAHA... Aku dengan Wanak sat pandang sesama sendiri la, dok cuit² laaa, MAKNANYA Kami dah BOSAN tahap cipan and meronta² mau pulanggg!!haha Siap msg² lagi tuh, padahal duduk sebelah je kowt. Ada mamat nih datang lambat, tapi dia plak banyak tanya and balik awal plakk tuu. HANGIN jee, kami pun nak balik, aku n wana berapa kali angkat beg and adjust kaki nak blaaa Tapi tak dapat². LAst² meeting abis baru la blaaa... Azab sugguh laa kan WANAK!hahahaha. 

Lepas tu pergi pulak HB4 nak print Assignment, Tapi rosak pulak computer HANGINN lagi. Then terus pergi HB1 nak print, dah la jauh. Sekali dah siap print, HAMBIKKK kau rm7.3! Watepakkk kan, dah la black n whiite and 28 page jee okeh. Selalu print dekat HB4 murah gila jerr. Lepas nih tak mo dah g HB1, dasar cekik darah tul. Aku rasa, aku nih malang laa bab² Print Assignment nih, banyak kali dah kena macam ni kowt. Asal nak print dekat HB4  je mesti rosakkkk, then kena g kedai lain. Bila g kedai lainn, Memang kurang laa duit kertas akuu dalam purse nih. Dasarrrr tullllll.. Sabar yer WAN, anda puasa. HAHA 

So aku n kawan² dah tapau makanan untuk berbuka nanti. So tak payah la pulun nak turun and sesak² nanti, Rimass okeh! 1benda je lupaaa, nak beli CD! untuk save copy report Assignment, haishh bole plak lupa kan. Kesian badan aku nih kan, betul² perah keringat. Mesti letih tulang² aku nih, malam nih kite rest yer badan. okeh laaah, Aku rasa dah macam buat karangan bercerita skunk, bukan main panjang haaaa. Maap la yer, saya memang suka b-Pot Pet². SELAMAT BERBUKA nanti, Bye bye

♥OneEyzwa♥

3 comments:

apik pehe said...

panjangnyer citer..kurus pose..hehe

chawyna said...

woahhhhhhhhhhhhhhhhh
panjang gilooo.

tau tape, takleh blah betul tadi kan.
nak cabut tp tak sampai hati pulak. hahaha.

:D
terima kasihla menemaniku yaa.

onethebomb! said...

@apik HAHA..tula,xsdr dok taip.tgk2 pnjng berjeler plak..HAHAHA

@wana tau xpe..aku nk tny tkut diaorg ckp gla kuasa plak..no hal la,atleat tau gak aturcara nya..HAKHAK