Sunday, July 4, 2010

oOh Bola

Hari nie letih sangat coz 1day b'jalan dekat OU
And paling syok dapat makan banyaakkkk
di Seoul Gardenn!! sumpah puas gila makan situ
sOo heaven, Malas nak cite banyak coz 
Kawan senagkatan kuh dah cite and siap letak pic dah
So sila melawat ke page mereke --> moyang and junior

Now nak cite pasal bolaa
hakhak, baru balik dari bilik tV dekat hostel
Tak sangka ramai pulak yang datang tengok
Sumpah semua semangat gilerr okeh
Aku jew yang pendiam, mesti diaorg confuse aku sokong mana
HAHAHA! but majoriti sokong Argentinaa
Actually i sokong 2 2 coz i love both okehh
Tapi sokong Argentina lebih coz Germany tak ada BALLACK
Rasanya berkat BALLACK datang, tuh yang menang
hahaha Anyway im happy for them coz menang
Congrat's Germany, Germany belasah Argentina 4-0
For Argentina dont sad okeh
no luck for U! but its okeh, wait 4 years from now
Practice more for next FIFA ;))


Okeh la badan dah gatal gatal kena gigit nyamuk
tak tahuuu nape banyak gilaa nyamukkkkk
tolong laa cari port lain and gigit orang lainnn
Aku jugak kau nak gigit kan?? 
Dasar Dracula kecikk tul, hisap darah je kejaa!!
BONGOKKK!!
Okeh lerrr, sampai disini sahaja
so tireddd, mahu tidooo
Gudnyte everyonee

p/s: To my boo, where are uuuu dear? 
why tak reply msg and angkat call. 
please contact me if u read my blog yer my dear ;))

3 comments:

mimiekucayang said...

sape yg junior skg??? hahaha

onethebomb! said...

hahahha...diaorg ckp kau junnior!aku kesah paa..wekk..aku senior..hahahahha

mimiekucayang said...

bongok!