Friday, July 2, 2010

Diamond kuu ;(

Diamond atas cincin ku sudah hilangggg
So Sad ;(( baru je gam balik diamond tuh 
Tadi baru perasan diamond yang aku gam balik tuh
dah tak adaaa atas cincin nih
Mana dia jatuhhhh haaaa?? tadi balik class still ada lagi
Then time nak pergi toilet dah tak ada, ayoyo
penat dah cari, aaahhh tension jeew
Kesian si Dia, apa yang dia bagi dekat aku tak penah aku jaga
Before this silver necklace dia bagi dah terputus aku buat
Bantal love Tazmania dia bagi dah teruk kena sembelih dengan adik aku
yang selamat barang dia bagi sekarang only purse yang aku pakai now




oOhh so sorry my Dear, lagi pun aku sad sebab
Dia cakap ring yang dia bagi ini tanda Dia sayang dekat aku 
(cewaaahh jiwang pulak Dia), sebab atas ring nih ada 5 diamond
Ada meaning atas diamond yang dia bagi nih
The meaning is '' I Love U So Much'' (kira cukup 5 ayat tak,haha)
Tak sangka sweet juga si Dia, but i lost the last diamond
so jadi '' ILYS'' jee Much dah hilanggg, huhu
sorry again, next time i'll take care all ur gift
bye bye

3 comments:

wana said...

haha. i love u so pun okeyy ape.
okey bye! hahaha

niena said...

nagahhahaha
lawak apa hang cuba buat neh babunn??

onethebomb! said...

@wana okeh apa nya, mcm tergantung plakkk...

@niena kau tgk muka aku skunk ni melawak ke?bajet aku apek ka?hahahha..sengappp!