Monday, May 17, 2010

my perut


today i'm not feeling well
because of my stomach pain like !#%^!
arghh hari hari keja cirit birit je kowt
sakit gilaa, hampir 1week lebih dah cirit birit
i really don't know why why why
yang lain tak sakit plak, aku je yang sakit
padahal makan semua sama
actually this morning im suppose went to the hospital with my lil bro
tapi disebabkan aku hanya memerlukan toilet
so tak jadi la pergi, my lil bro disyaki kena demam dengki!
kesian dia, dah la midterm exam this week dekat scool dia
but tonight, he's look okeh dah sikit
so tomorrow morning, he still need to do check up
ambil darah lagi, nak tengok ada changes ke tak
hopefully his fine, actually adik aku yang sakit ni
orang ke 4 kena demam dalam rumah
1st my bro, 2nd my dad than my last lil bro, and now my 2nd last lil bro
(susah ramai sangat adik, hahaha)
harapp my perut esok tak buat hal bcoz nak kena pergi tangkap gambar
and register license and teman adik aku pegi hospital.

Anyway, i just want to wish HAPPY 15th BIRTHDAY 
to Adry akak Mr. beg sling, hahahaha
he is my bff lil bro Farhana Ahmad!
so, i just want to wish gudluck on ur PMR this year ye Adry!
have a great birthday tomorrow! 

and bersimpati dengan bunbin kuh
yang tak dapat terbang ke london!haha
kesian dia, now tak tahu dah terbang ke belum
sabar ke itikkk aka nadira :)

mood: tak happy sangat, hakhak

2 comments:

farakaka said...

get well soon babe

onethebomb! said...

tq karipap!dah okeh dah ckit :)
gudluck exm esk!