Friday, November 11, 2011

Harap Memahami

Today is 11.11.11
Nice date kan kan, siapa siapa yang nak couple tu, cepat cepat couple hari ni. kekonon SWEET la date nak cantik je kan, haha. Tapi bagus la couple time date cun coz senang nak ingat =) Actually, bukan nak cakap pasal ni, nak cakap pasal lain sebenarnya HAHA. Terpesong habis dah, ngeh ngeh~

Dear Friends,
I'm so sorry because i have no time to spend with u all, Hope korang understanding ya. It's not because of i have someone, i forget korang semua tau. Seriously, lately i am so so so BUSY with clubs and event works. Seriously can't handle it. Almost die woooo, maybe you all selalu nampak i with him, its doesn't mean we dating dating yee, actually he try to ease my works. Ni pun sebab he also same club with me, so easier for me to work together. Not only that, to all kawan-kawan FB ku, so sorry juga coz lately ni I jarang on9 d. Online pun sekali je sehari, time tengah tengah malam je. Everyday kluar pagi and sure balik bilik nak maghrib huhu. So sorry ya, i bukan sombong or apa, hope memahami. Once again, I AM SO SORRY.


Thank You.


Sincerely,
Wan Khaizatul Izwa
Seorang insan yang lemah 
*ni sumpah statement POYO

3 comments:

Anonymous said...

tak apa FAHAM

A Girl Like You said...

saya setuju! pernah alami! ;)

onethebomb! said...

kan kan fifah.. org yg mengalami je tahu.HAHA