Sunday, September 11, 2011

Damn Awesome.

I think its not wrong kan, if we dreams about wedding ;)
wink wink * Sure girls out there pernah kan kan kan
oh i wish my wedding macam ni!
Lai lai see wedding decoration. Idamanku!

Garden's wedding
Omg, damn nice right??! But its too risiko kan
If hujan, abis laaa. haha. Tapi i still like it so much!! 
Let's see in dewan plak
Even dalam dewan, the concept is still macam garden juga, cantiknya!
Kalau nak kahwin macam ni, kena tunggu anak tan sri datang meminang la
Yela, saya mana la mampu nak buat macam ni, melainkan saya bergaji besar
Hopefully, my dreams come true, HAHA. berangan jela den*

If decoration dah ada, baju sure la kena cantik kan kan. Jom usha
Ohgossss, damn pretty and awesome kan!! 
If dapat pakai, sure terasa macam princess!
Demn gorgeous wei!
I wish i can wear it one day, hoho
If i can't wear it on my wedding one day nanti, 
pergi kedai try pun jadilah. hahahahhaa
Yela kahwin sekali je seumur hidup kan, sure everyone of us nak something yang happening and gorgeous. If one day i tak dapat semua ni, dapat kahwin simple and cantik pun okeh la.hahaha. Haish, study tak habis lagi, dah gatal fikir pasal kahwin. HEHE. Fikir je, tapi tak nak kahwin lagi, no calon maaa, How to married :( kahkahkah. okeh la, sebelum bubbling lagi banyak. Better ends it now, bye sexy!! Adios.


2 comments:

- ezza - said...

dah ada feeling nak kawen ke wannn?? macam terbau nasi minyakkk. muehehehe ;)

onethebomb! said...

hahahah, nk berangan je dulu wei!!
xde mknanye berbau nasi minyak k. if ada, sure aku jemput kau!hahahhaha