Thursday, August 11, 2011

Surpriseeee ;)

Haii everyone ;)
Now is 2.40am, nak tido but can't sleep
Lately selalu susah nak tido, adakah saya kena penyakit tuuu HAHA
Ohh tidakkk

Okeyh, actually nak story sikit, dis week i'm so so happy
Sure laa happy kan if u get what u really want kan kan

Hari tu kan, i really really want tart nanas!!!
Then yesterday, i dapat tart nanas from him, tadaaaa
Ohgoss, seriously sangat sangat sangat happy kot!
Rasa nak nangis je, yelaaa memang sangat sangat mengidam
Then tetiba dapat depan mata, dapat 2 bekas plak tu
Kalah orang mengandung kan kan, suka mengidam pelik pelik
Apa apa pun sangat terharu and b'terima kasih to him!
Omg, seriously tak sangka dalam diam dia cari tart nanas for me
Rasa b'salah pun ada coz dia sanggup cari tart nanas kot only for me,gila
THANK YOU, TERIMA KASIH, GHAMSAHAMIDA, ALIGATO

And u now what, today i dapat surprise lagiii
Ohgoss, kali ni unexpected okeh
Yes, i admit, i really like this thing, seriously!!!
Sangat cantik okeyh..
Tak sangka dia akan bagi, eeee geram jee mamat niii
Suka buat surprise, dah la tipu time bulan puasa, haaaa batal puasa ok ;p
Yela, dia suruh turun bawa beg besar! siap marah bawa beg kecil
I ingat dia nak bagi makanan, *dalam otak fikir makanan je, maklum la puasa ;p
Then suddenly benda lain plak, sangat suspen bila bukaa
Tengok tengok, surpriseeee
I love it, i love it!
Kali ni memang mengalir air mata, serius ok
Mana tak nya, dah la dapat jam yang i like
Then ada nota cinta plak from him, HAHAHAHA
Maap yer, tulisan dah di censored kan, hohohoho
Dia ni suka buat something yang unexpected
I suppose to happy untuk terima or rasa bersalah untuk terima??
yela I takut semua ni menyusahkan orang, but i tak minta pun 
Btw, THANK YOU SO SO SO SO MUCH!!!
I really appreciate what u have done to me T_T
Jangan la buat surprise lagi okeyh

p/s: Semoga Tuhan memberkati hidup you, thank you.
Sure u tengah baca kan kan kan, blushing la tuh. HAHAHA
Oh ya tadi pergi tengok adik main futsal,
 then si noob injured, get well soon ya.
okeh laa, Gudnite, selamat bersahur. Adios

3 comments:

prickly rose said...

gewe bagi errr?

- ezza - said...

sonok nyeeee dapat 2nd suprise tueee. hehehe. untung anda ;)

onethebomb! said...

@mimi - xde mknanye gewe, kawe xdok gewe lg laa..

@ezza - haha,aku pn t'kjut. speechless