Monday, June 13, 2011

oh Today is 13 June 2011, Monday yaw

holaa, Tora datang lagi HAHAHA *sengal je
Cakap pasal Tora, lama tak beli, masa zaman skolah dulu selalu beli
Sangat teruja kot bila dapat beli coz nak tahu permainan apa yang ada dalam kotak tuh

Ingat lagi, dulu almost everyday i buy it, 
serius sangat suka mainan dia and choc dalam tuh
Pesaing Tora dulu, Ding Dang, 
tapi saya selalu beli 2 2 nih, *sumpah semangat gila belikan
Even dah besar, saya still beli, 
last beli last month hahaha coz teruja tengok kotak dia
Tapi dah tak macam dulu dah, 
permainan dulu and choc dalam tu best and banyak
Sekarang macam jimat t'lebih jee, makin lama makin kecik
Apa apa pun Tora and Dindang my feveret 
*sambil tangan goyang macam usop wilcha ;p

Muka kebosanan.
Actually, i dekat library nih, stop study jup coz mengantuk pulak
Biasa la sejuk sejuk dalam library tengah hari macam ni sure mata nak tutup je
Tu yang gatal tangan nak taip je niie ;)
I'm so hungry bebeh, sangat sangat sangat coz tak makan apa lagi ni
Kzul cepat laaa abis class, Perut dah b'keroncong abis dah nih
Seriously tak boleh nak concentrate study coz lapar teramat ni
Kang ada yang main game sampai pukul 4 kang *setan kiri kanan
Okehlah mari sambung b'tafakur, Adioss

p/s: oh yaa, pkl 5pm waktu M'sia kawan saya exam. Gudluck my dear Nadira!!
Chaiyokkk for ur 1st paper Acca ;) I'll pray for u dear!!
Terasa macam tak sabar nak abis degree and nak sambung Acca laaa

2 comments:

Nadira Noor said...

thank you wan =)
by the time aku baca nih dah habes exam HAHA
Happy holiday

A Girl Like You said...

nadira ni yg sama2 dgn kita masa convofest dulu kan?!!! best nyeee x sabar jugak nak acca! =)