Wednesday, February 9, 2011

Selamat 1, ada lagi 6

Yeay, ALHAMDULILLAH hari ni dah abis 1paper exam
Waaah, cite dah macam 6 paper abis, hakhak
Suka over je kan, my next paper is on friday and dis coming saturday
Pls dont stop pray for me okeh! keep doakn untuk saya
Sebelum akhiri ucapan hari ni, nak usha muka saya time buruk!
hahaha, Tengok la budak yang sangat sengal dan buruk!!
Saya je okeh, kawan saya tetap chantik ;)






HAHAHA, buruk gila kan, sumpah sengal
Time bosang and tak ada keja, macam ni la jadinya
Ni time study dekat McD, memang sorang² tak boleh bla, hakhak
Ada lagi 1 pic paling menarik lah,
"Cantik menarik tertarik kau memang da bomb!" haha
tadaaa, mesti korang terpikat kan 

Kami comel kann, hakhak
Okehlah, time for sambung study
Stop laughing and stop layan korean yer WAN, k  la adiossss

♥OneEyzwa♥

2 comments:

chawyna said...

cantik kebendanyaaaa wangggg!
hang maintain jeee okeh.
hahaha.

lawakkkkk oke pic berbenjol-benjol tuuuu!

mimiekucayang said...

pic yg muka hang cam tupai tu mana??? hahaha

pic bwh skali, muka wana paling lawak... hahaha