Saturday, February 19, 2011

♥Saya sayang dia, dia dan dia♥

Alhamdulillah, Tamat sudah Exam saya!!
Yahuuuuu, sonok sangat², Tapi untuk hari ini aje. Selagi result tak kuar, tak boleh nak havoc sangat yer (*_^)
Hopefully, my result semuanya cemerlang, AMIN ;) 

Before korang nak start baca entry nih, sila ambil tisu yer kawan² sebab agak touching sikit entry kali ini and panjang. If tak nak baca tak apa, saya tak paksa.haha.

Bila dah abis exam ni, saya rasa sangat² sedihhhhhhhh :'( saya nak nangis boleh tak?? saya sangat sad sebab kawan² saya akan intern next sem, selama 6bulan :'( Jadi saya akan keseorangan di MMU. waah macam tak ada kawan langsung plak kan, tapi mereka kawan baik saya, saya sayang mereka. Saya kena buat semua benda tanpa mereka nanti. 3orang kawan saya nih sangat baik dan cantik, mari saya kenalkan. Pic saya bersama mereka. Nostalgia lama nih.haha


Haaaaa, yang ni nama dia AININA SAIFUDDIN (specky girl). Kawan tua saya and merangkap PRESIDENT PENGUIN saya!!! sebab saya kawan dengan dia sejak di Melaka lagi, dia sangat funny okeh!! kalau duduk dengan dia sure rasa nak gelak selalu, sangat² best dapat borak dengan dia. Kalau tak caya, cuba korang duduk dengan dia. Memang tak kering gusi laa, ada je benda akan digelak. Disebabkan dia, saya pun dah pandai melawak, HOHOHO. kan nina kan, saya suka panggil dia NINANG!! Dia sangat² comel oke, jejaka luar sana, if nak mengorat dia, bagitahu la yer ;) Saya tak boleh berjauhan dengan diaaa, sebab saya dengan dia dah lama dekat MMU and macam² dah jadi antara kami kan ninang kan. Saya sayang♥ dia sangat². Kalau tak kena kacau or kalau tak kacau dia memang tak sah laaah!! aaahh, saya sure akan menangis nanti bila ingat diaaa. Hope, kite still BFFFFFFF tauuuuu. Nanti intern tuh, ingat daku dalam doa mu. HAHA. After dis, tak dapat dah dengar dia panggil nama saya dari tingkat bawah!! i'll miss u my dear :'(


Si cantik ni pulak, nama dia NUR SYAZWANA ZULKIFLI (purple kaler). Masa dekat Melaka saya tak kenal dia lagi, bila saya masuk Cyber, saya kenal dia and jadi rapat. Pergi mana² mesti dengan dia juga. HAHA. kalau ada dia, sure ada Ninang juga yer. Saya pun ada nama samaran untuk dia, WANAK!! yer, sememangnya saya suka panggil orang bermacam² jenis nama, Maap yer if sapa² yang tak suka tuh. Tapi kawan saya tak marah pun saya panggil dia wanak!! See, dia baik kan. yer! sememangnya dia sangat baikk, saya suka kacau wanak nih. Mula² kenal sangat² innocent, kan wanak kan. Then sekarang, dia dah pandai kenakan saya balik and saya yang terkena, HAHA. sangat best juga bila dapat kena mengenakan nih, sure masing² gelak tak ingat dunia. Dia juga addicted pada Korean juga tau!! Kami sememangnya gilakan Drama and MOvie korea. If tweet tu sure pasal KOREA memanjang, sure follower kiteorang rasa annoying gilakan, maap lagi sekali yer :) Kami memang sangat excited dengan semua pelakon and penyanyi korea!! So harap bersabar yer follower :p, TAPI lepas nih saya dah tak dapat share cite korea and tweet dengan dia lagi :'( kena laa cakap sorang² dengan my Teddy..so so sad, im gonna miss u my dear wanak!  Jejaka luar sana cepat² ngorat dia yerr, ;) 


Si kecik ni pula, NURUL SYAMIMI KAMARUZAMAN (wearing tudung bunga²)!! Kawan masa dekat Melaka juga, tapi tak berapa rapat. Kenal² macam tuh. haaaa, dia pun tak lepas dari nama samaran okeh! MIMIAK! cian je sapa kawan dengan saya, sure ada je panggilan yang pelik², sila la Redha okeh. Yang lawak pasal mimiak nih, bila kiteorang busy cite dari A-Z kan, dah siap gelak² guling² lagi sekor², tiba² mimiak ni baru nak gelak and baru faham citeeee.. LAWAK kann!! Ada lagiii, if kiteorang plan nak pergi mana² kann, kiteorang bukan main semangat plan and cakap, depan dia lagi tuh. Then, bila tanya dia nak folo tak, dia of course akan cakap NAKK! bila tiba hari yang diplan, baru tanya, Kite nak pergi mana ni?? ohhh mimiak! dia suka buat kami gelakkk dengan soalan and Respond dia tuh!! if dia comment apa² dekat FB sure kami semua nak gelakk, coz sangat lawakkk and kadang² kluar dari tajuk pun ada. hahahahahaha. dengan ada nya dia, kami pun tak kering gusi juga yer, sebab reaksi dia pun dah buat kami katawa. Lagi 1, dia budak yang sangat kuat makannnn, tapi kecik mamcam tu juga.hahaha. im will miss u oso mimiak! nak ngorat dia pun boleh jugggaa ;)

 KAMI

Seeeeeeeeeee, kawan² saya banyak meninggalkan kesan yang mendalam dalam diri saya nih :'( Macam mana la saya tak sedih kan, nanti tak kan saya nak gelak sorang², orang cakap saya gila plak nanti.hahaha. Walaupun diaorang tinggalkan saya 6bulan, Bagi saya dah macam 6tahun! haaha. Saya sayang♥ mereka sangat². Walaupun bilik berlainan, tapi rasa macam dekat je selalu sebab berTWEET and berFB non stop!hahaha. Mereka sangat comel and cantik dihati saya, suka kawan dengan mereka. Kawan² ku tercinta, intern elok² tauuu. Jangan lupakan sayaaaa, HAHA. sweet kan ayat aku kawan². I ♥ U lah my frends! Bestfrend forEVA n eva laaa bebeh. Oh ya, mesti pelik kan, nape mereka intern saya tak? sebab saya nak abiskan semua subject baru intern. Tapi, apa² pun saya tetap doakan kawan² saya berjaya dan untuk diri saya juga.. ♥Sarangheayo and Annyeong korang♥ (Saya nangis bila tulis entry ni :'( sangat² terasa kehilangan mereka nanti, Jangan lupakan saya )

p/s: sorry smua pic lama, tu pun cilok dari FB. 
almaklum la, semua pic² dalam laptop lama.
esok kite dating tau tau!!our last day date :'(

♥OneEyzwa♥

10 comments:

wana said...

wowwwwwwwwwwwwww,
terharunyaaaaaa saya!

tape, i'll be back in town on august nanti.
gilaaa lamaaaaa 6 bulan weyyyy.

sad la macam ni ;(

Anonymous said...

saya nk berkenalamdgn org berbaju pepel.. ape nma die..WANAK... ohoho =p

onethebomb! said...

@wana tulaaa, lmbt je kannnn :( xpe2, skunk zamang IT.blh cntct anytime. pape roger je! esk kite gelak puas2,yahuuu..

@anonymous blh2, sila bg nama n no hp!hahaha.

Anonymous said...

ohoho.. nevermind =p

amar said...

hahah...
pepel girl... wana..
gmbr hok jarang leh tgk..
wearing bju kurung =p

onethebomb! said...

@anonymous so gediks kan..haha

@amar jarang ke? sekare nih tgk la yer, tu pun ssh nk cari pic skali, last2 jmp ni n cut.hahaha

amar said...

agk jrg la...she said most of her bju kurung duk dlm back.. tnggu mase nk wak blk je =p

onethebomb! said...

@amar hahaha, yela coz baju kurung dia sgt bykkk, tu yg dia packing awal2 tuh :p xpe, intern nnt sure pkai bj kurung. apa lg, srh dia upload pic berbaju kurung nnt ;)

amar said...

hahahhah.... ok jg tu..dgn hp baru =p xpo..blk umoh kalu terjumpo leh je tgk, kan wana kan =p tp sudikah beliau memakai blk baju2 itu? =p

Anonymous said...

i nak empunya blog blh tak?

-man-