Sunday, October 3, 2010

OH - part 1

Holaa.......
Apa tuh OH yek? hahaha, saje je gediks nak buat singkatan
OH tu open house lerr (*_^)
Malas nak tulis tittle panjang² Pendek² sudeyh.. hihihi
Oke back to da OH stoli. Yesterday juz pergi umah Nik aje.
Dari petang sampai laa malam duduk umah dia. Apa lagi belasah makang jelaa
Macam² ada weyyhhh.
Nasi dagang Ganu n Kelate, Mee Kari, Laksa Penang,
Lontong, Satay, Nasi Impit and Kuih Muih
Tapi aku belasah makan, Nasi Dagang!! ni menu wajib okeh!
Sangat best!! Ganu kite!hahaha Then belasah lagi makan Nasi Impit + Satay
Sebagai pencuci mulut haruslah Cuppacakes! :)
Tapi semalam Nik bagi 1bekas Cuppacakes suruh bawa balik
Bangun je pagi tadi dah penuh dengan Semuttttttt!
Tension jeee, tak tahu datang dari mana, mesti bau Cuppacakes terlalu manis nie
Saboo aje lahh, nate nate nate sunggoohh HAHA
ok laaa, malas nak bebel banyak, mari usha picture we all

 
 Macam biasa, syok sendiri dulu before gerak. hahaha (ada ku kesah :D)



Tadaa. Cantikkan, before gerak umah Nik, 
singgah wondermilk dulu ambil cuppacakes ;)
so lovely kan corak dia, cantikk sangat♥ Nak makan pun sayang haha

Ada rupa macam ibu solehah tak? hahaha

Okelah,cukup la tuh kan. Banyak² nanti buat panjang page jee hihihi
Yang penting happening semalam jumpa kawan²
So hari nie nak pergi OH lagii, 3rumah yaww
As usual, akan ku upload lagi for part 2, ahaks
Byeee selamat makang banyak

♥OneEyzwa♥

4 comments:

echah mashuri said...

comeiinye cupcake!kalo xmakan basi lak..haishhhh

echah mashuri said...

comeiinye cupcake!kalo xmakan basi lak..haishhhh

chawyna said...

sakan rayaaaaaa! hahaha

onethebomb! said...

@echah tulaa,comel kann..syg je nk mkn.haha..if xmkn mmg basi nnt..hihihi

@chawyna tulaa,sakann noh