Saturday, September 18, 2010

Untuk pertama kali nya♥

Today, im goin to Taman Melati for Open house and ber-Raya yaww
Ini adalah rumah pertama yang saya pergi setelah beraya selama 9hari
Sangat kesiann kan, orang lain dah berbelas umah, Aku baru 1st hahaha
Yela kawan² baru nak buat open house and baru balik kampung,
 bila dah ada dekat MMU nih,
baru semua orang sms suruh datang umah and open house
Memang takk laa kan nak balik rumah, kang tak balik MMU plak hehe

Dada ku makin kencang berdegup sebab nak final dah weyy
Adoii takutnyee, study belom abis lagiii ayoyo Ama Apa tolon saya
Dah laa tak larat nak bebel, kang tak pasal² terpesong nanti
oke laa mali² usha pic kami yoo


Macam biasa, before gerak. Haruslah perasan sorang² dulu. Ada aku kesah, hahaha. tak tahu nape blurr

Sampai² je gelojoh nak makan, lapar gilaaa kowt! sekor² bantai tambah 2-3x oke, HAHA

Sesi bergambar lepas makan dekat meja makan, Standard la tuh kan. hihihi

Then, bermesyuarat agung dulu before balik. As usual Gosip terkini harus di updatekann setiap saat. Hahaha

Wajib bagi kami adalah meng-snap gambar Class or Family. see dah nampak macam 1family dah, haha. sapa bapak?sapa mak?pandai² laa pilih, haha

Bersama Tuan rumah my Farakaka♥

seee dah nak balik pun kepoh lagi masing² haha

Kami la Gadis Melayuu, haha. sapa² yang nak kenal dengan kami, sila tinggalkan nama n numb hp yer dekat comment box. HAHA kami masih single, ahaks (*_^)



Itu sahaja buat tatapan umum hari ini.
Tak boleh banyak², maksiat mata untuk lelaki hahah
Bye bye, gudnyte

♥OneEyzwa♥

5 comments:

niena said...

KAMI masih SINGLE?
ayat apa tuh?
ngahahahhaaaa

apik pehe said...

owohh..apik tengok sambil pejam mata nih..hehe

onethebomb! said...

@niena ayat bahasa melayu laaa..hahaha..single dah!

@apik hahaha,gud2. jaga mata,maksiat2..HAHAHAHA

farakaka said...

thanks for coming uolls..love forever beehfrenn forever jugak..

p/s: yg baju kurung hitam rambut sanggul bak nak jual apam balik tuh single eyhh! yesshh saya nk kenall

onethebomb! said...

@farakaka welkam2... gedikssss kan..HAHA