Tuesday, July 13, 2010

i only can say that i..........


'' Ya ALLAH hindari lah segala penyakit pada diriku ini dan Kau sembuhkan lah segala penyakit yang telah Kau berikan pada diriku ini, AMIN...'' 

p/s: Jangan suruh aku pergi hospital or klinik sebab aku sememangnya tak suka pergi hospital!! Aku allergic tempat tempat macam tuh, seyes tak suka bau hospital and klinik. Lagipun malu if doct laki yang jaga time tuh coz sure la aku kena buka baju nak tunjuk sakit aku nihh. oOh nehiii.

4 comments:

Anonymous said...

take care. sure it will fine

onethebomb! said...

thank you Anonymous..huhu

wana said...

hahaha. tape. kaler lainnn. siap dah edit blog yaa? hahaha

onethebomb! said...

hahahaha...bosan xtau nk btpe..nk stdy xmsuk otakk..tuh yg gedik dok edit mcm2..haha.blom2..tgh pk nk tambah pa plak..hahahaha