Tuesday, June 15, 2010

This Time for Africa

Mali mali layan lagu worldcup for this yearr , 
Best!! i loikeee shakira :))
layan lagu dulu,
then baru dengar aku bebel bawah tuh
hahaha 


now, semua tengah gila bola
especially guys!
sapa sapa yang ada BF kaki bola tuh
sure hari hari kena tinggalkan haha, 
except si GF pown minat sekali layan bola
For me, i really love to watch football macth 
so, tak ada la selalu kena tinggal if ada BF dekat sini
hehehe

for World Cup,
i sokong Germany, Portugal, Argentina, Italy, Brazil and England
waaahh, orang lain pilih 1 team jer
Aku bukan main banyak team pilih
arrghh kesah apa, dah semua team nih aku minat
So just wait and see, which team akan ke Final!!
Go Go Go my team

5 comments:

Anonymous said...

i love this song too..
sure argentina or germany will go to final!!! :))

>>klose

mimiekucayang said...

samina mina eh eh, waka waka eh eh, samina mina sam galeuah, this time for africa...hahaha
sumpah syok lagu dia lagi2 time dia menari gelek2 tuh...rs cm nk menari jugak.

onethebomb! said...

@klose:
yes!this songs best!
for suree!!just wait n see final nnt :P

onethebomb! said...

@mimi:
aku igt kau berzikir apa mimi!hahaha..tu arr syok plak bl dgr byk2 kali..mas siap bt ringtone hp kowt!lagi semangat..

mimiekucayang said...

mas tu mmg, smgt terlebih...hahaha