Wednesday, June 30, 2010

Bestnya Kalau....

Alangkah bahagianya kalau apa yang aku idam 
dapat and jadi sekarang!!
Now aku nak senaraikan apa yang aku nak sekarang,
malas nak tunggu future, terasa lambat and lamaaa jerrr
NAK SEKARANG JUGA!


1. Aku ingin kan ini ......


2. Aku impikan dapat jadi sekarang, tak larat dah nak study



3. Aku memerlukan ini untuk pergi dan pulang kerja



4. Aku nak kahwin dengan jejaka idaman sekarang juga



5. Then bila dah kahwin, nak produce anak yang comel,haha



6. Bila dah ada husband and kids, aku perlukan rumah yang indah for us..



7. Bila semua dah dapat apa yang aku nak, aku nak travel 1 dunia bersama mereka



Ooh alangkah indah nya bila semua nih terjadi sekarang. Tak perlu la nak fikir banyak and study sampai pecah otak. I wish my dream comes true, but for sure la kahwin dengan artis korea tuh TAK akan dapat. Dapat yang iras iras pun jadi lah(sumpah desperate). Bahagianya bila semua ni terjadi dalam dirikuu. Abis laa berangan dah akuu!! kan best ada teko aladdin yang ajaib tuh, boleh mintak benda nih sekarang or poket doremon. Kenapa lah tak wujud cite dongeng nih, hahaha. okeh la malas dah nak merapu. bye

4 comments:

niena said...

aku rasa aku yg ptt nk dwet skang
woii tu laki aku
oh lupaaa hang nak bermadu dgn aku kan?pon bolehhh
HAHA
eh umah hang sumpah scary
raya aku tamo p!
HAHA

onethebomb! said...

hahaha..aku pn perlukan duit gakk!! arghhh,xmo madu dgn hgg!!xmo gakk!p cr laki lainnn.. mmg aku sj pilih umah scary xmo bg hampa mai!nnt hampa culik laki aku n anak aku..hahaha

wana said...

ish2, elok la tu hangpa duorang jadi madu. rumah tu msti x scary dah. hahahaahaha

onethebomb! said...

hahahaha..babonnn nyaa wanakkk!! aku xmo jd maduuuu ninaaaaaa kottt..plz laa..pa kata hg angkut nina jd madu hgg..hahaha